Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az irányelv értelmében.

Rólunk

DRC - azaz

Dream, Rent, Create! - álmodj, bérelj, alkoss!

Megálmodtunk, és megalkottunk egy olyan dekorációs webshopot, amely lehetővé teszi a  több, mint 1200 termékünk kibérlését, ezáltal szebbnél szebb alkotások létrehozását.  

Kik is vagyunk és hogyan jött létre ez a szolgáltatás?

Andi, rendezvényszervező, Zsuzsa dekoratőr

Mi  már hosszú évek, évtizedek óta  elköteleztük magunkat a rendezvényszakma  izgalmas világának.

Andi, aki járatos, mind a szállodaiparban és vendéglátásban, mind pedig az eseményszervezésben, hiszen saját rendezvényszervező cége is van. Megbízásai során sokszor szembesült azzal az elvárással, hogy ’legyen szép a party, de ne kerüljön sokba / szinte semmibe a dekoráció”  . Hiszen nem mindig van arra lehetőség, hogy egy komplett dekorációs szolgáltatást igénybe vegyenek, de egy-egy kisebb dísz azért szükséges.  Ez sokszor komoly fejtörést okozott, de egy jó rendezvényszervező mindent megold annak a felbecsülhetetlen tudásnak a birtokában, hogy mindig tudja, kihez kell fordulni. Andi is tudta. Tudta, hogy a  jól bevált dekorosánál minden van, így kevés anyagi ráfordítással is mindig felöltöztette rendezvényét.

A „dekoros”, Zsuzsa pedig tényleg mindent megold,  hiszen több mint három évtizede van a rendezvényszervezés világában oktatóként, szervezőkeént, dekoratőrként. És azzal az igénnyel, hogy legyen minden rendezvény egyedi, különleges, emlékezetes. (Mondhatjuk, a harminc év alatt volt pár ilyen rendezvény). 20 éve még nem volt ilyen választék, így a több száz fős rendezvényekre legyártásra kerültek a textilek, installációk. Így bővült folyamatosan a raktárkészlet, ami azóta több ezer termékre duzzadt fel. 

És egyszer csak jött egy közös ötlet, indítsuk el a webshopunkat, ezáltal tegyük lehetővé másoknak is, hogy megvalósíthassák álmaikat, alkothassanak, de ehhez ne kelljen súlyos költségbe verni magukat! Andi, mint szervező ismeri a megbízók igényeit, tudja, miben van szükségük segítségre, Zsuzsa pedig kreativitásával mindenből kihozza a legtöbbet. ( És egyébként régi álma egy webshop elindítása…)

Az álmot tett követte, közel egy évnyi fotózás, oldalfejlesztés, kategorizálás, termékleírás, leltározás, és rengeteg-rengeteg munka után végre elindítjuk 2023. nyarán a DRC Dekor WEBSHOPOT! 

Reméljük hasznos, és kellemes időtöltést szerzünk minden kedves látogatóinknak, akiket idővel megrendelőink között is köszönthetünk!

Tehát álmodj, bérelj, alkoss! Mindezt a DRC Dekor termékeivel!

Üdvözlettel:

             Csernai Andrea, Joó Zsuzsa

 

Az oldal tetejére