Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az irányelv értelmében.

Kedvencünk a lampion

Kedvencünk a lampion

A lampionok egyik kedvelt dekorációs elemei a kerti partyknak. Rengeteg színben, többféle méretben  megtalálhatóak  kínálatunkban.  

A színes gömbök feltűnőeik, többféle színösszeállításban is használhatjuk harmonizálva a dekoráció színével. Ha 3-4 színt kombinálunk, felrakás előtt válogassuk ki a különböző méreteket, tervezzük meg, melyik színt, méretet hova tesszük, határozzuk meg a színek sorrendjét. Így érhetjük el a „rendezett összevisszaságot”,  amikor is a színkavalkádot látjuk a végeredménynél, mégis felfedezhető benne  rendszer. Tehát igazából a véletlenszerű sem véletlenszerű, így sugároz harmóniát.

Díszíthetünk csak egy színű lampionnal is, ha fehéret használunk, nagyon elegánssá varázsolhatjuk a helyszínünket.  Egy csajos bulira, lánybúcsúra  válaszunk rózsaszínt, pirosat, pinket, fehéret, egy férfi születésnapra jöhetnek a kékek, zöldek. Ha keleties dekorációt készítünk a barna és a piros lesz a nyerő .Ha a cég logójában piros és sárga szín van, használjunk piros és sárga színű lampionokat, így erősítve a brandett. A fesztiváldekornál pedig jöhet  az összes szín!

A lampionokat függesszük különböző hosszúságban, de itt is fontos az összhang! Legyen minden második vagy harmadik azonos hosszúságú, így szintén kicsit össze-visszának tűnik, de mégis egységes lesz.

Esti rendezvénynél tehetünk bele elemes világítást, így elérhetjük, hogy este is világítson, de nem kell elektromos hálózat hozzá. Az elemes égők hangulatvilágításra alkalmasak.

Rögzíthetjük a lampionokat villanykörtés égősorra is, így erősebb világítást kaphatunk, a lampionok pedig egyforma magasságban lesznek.

Kültéren és beltéren is egyaránt használjuk, sokszor táncterek felett világítással, így adjuk meg a kellő hangulatot.

Lampion nélkül kerti party, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő színt, válogass webshopunkból!

Az oldal tetejére