Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az irányelv értelmében.

Esküvőre felkészülve

2023. 07. 01. 20:25:00

Esküvői kínálatunk

Az esküvői dekoráció megtervezésénél nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, de a legfontosabb, tudjuk, mennyi a keretünk rá. Van, akinek a legfontosabb része az esküvőnek, van, aki csak épp jelzésértékkel szeretne valamit az asztalra, vannak, akik már a vőlegény megléte előtt tervezgetik az esküvői dekorációjukat, és vannak, akik az utolsó pillanatra hagyják.

Nálunk mindenki megtalálja az elképzeléséhez illő dekorációs kelléket, akár az esküvő előtti napokban is.  Igény esetén tanácsot is adunk. Sőt bemutatótermünkben ki is próbálhatod, hogyan mutatna az elképzelt dekorációd egy kerek vagy hosszú asztalon.

Hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk, amit szívesen megosztunk veled, tudjuk, mire van szükség egy esküvői dekorációnál.  Ezért is állítottunk össze csomag ajánlatokat amelyek az esküvő különböző mozzanataihoz kapcsolódnak. De találhatsz komplett asztali dekorációs csomagot is, neked csak a virágot kell beszerezned hozzá.

https://drcdekor.hu/eskuvoi-foasztali-hatterdraperia-1430

Az egyes termékekhez kapcsolódó inspirációs képekkel pedig szeretnénk azt megmutatni, hogyan lehet azokat kreatívan felhasználni. Az ’Ajánljuk még hozzá” modulban pedig olyan további termékeket ajánlunk, amelyek megfelelő kiegészítői lehetnek a kiválasztott terméknek.

Az oldalon szereplő dekorációs eszközeink raktárkészleten vannak, nem kell várni, hogy megérkezzen, a bérlési időpont megadásával pedig láthatod, szabad-e még a te időpontodban. Ha már tudod előre, mit szeretnél, célszerű időben kibérelned a termékeket, nehogy időközben más elvigye. Ha ez előfordul, akkor sincs minden veszve, mert lehetőség van plusz beszerzésekre, ha van elég időnk hozzá. Ilyen igény esetén érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

Érdemes oldalunkat folyamatosan böngészni, mert rendszeresen töltjük fel termékeinket, jelenleg közel 1000 termék közül választhatsz, ,de raktárunkban ennél jóval több található.

Természetesen vállalunk teljes kivitelezést is, ilyen esetekben egyedi ajánlatot adunk.

Reméljük, hamarosan Téged is megrendelőink között üdvözölhetünk!  

Tartalomhoz tartozó címkék: Esküvői dekoráció
Az oldal tetejére