Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok bérelni?

Bérlési információk menüpont alatt minden részletet megtalálsz. Kérünk ezt olvasd át.

Ki bérelhet?

Magánszemélyeket és cégeket is kiszolgálunk. A megrendelés gomb megnyomásával létrejön a szerződés. A rendeléskor megadott számlázási címre állítjuk a számlát, melyet automatikusan a megadott kapcsolattartónak küldünk ki a további információkkal együtt.

Honnan tudom, hogy miből mennyi bérelhető?

A kiválasztott terméknél jelöld meg a naptáraknál a bérlési időtartamot, majd nyomd meg a Kosárba gombot. Ekkor a kiválasztott időpontra vonatkozó bérlehető mennyiségről egy információ ablak jelenik meg. Ha rendelkezésünkre áll a kért mennyiség a rendszer automatikusan berakja a kosaradba a kért terméket, a megjelölt időpontban és abban a mennyiségben, amit beírtál.

Nem vagyok biztos, hogy, amiket rendeltem beleférnek a kocsimba?

Ebben az esetben kérlek írj nekünk, hogy mekkora csomagtartód és mi megadjuk, hogy a megrendelt termékek mennyi és milyen dobozba férnek bele. 

Hogyan kapom meg a termékeket, ha kiszállítást kértem?

Saját kollégáink fogják a megrendelt termékeket kiszállítani. Dobozokban vagy rekeszekben kapod meg. A csomagoló anyagokat kérünk tartsd meg és ebben könnyen, biztonságosan vissza tudod hozni nekünk a dekorációkat.

Törékeny dekorációt rendeltem, nem fog szállítás közben összetörni?

A törékeny termékeket buborékfóliába csomagoljuk, így biztonságosan tudod szállítani őket. Tartsd meg a fóliát és kérünk, hogy ugyanúgy csomagold vissza.

Ha bizonytalan vagyok melyik dekorációt válasszam valahol meg tudom nézni?

Igen. Raktárunkban van egy bemutatótermünk is, ahol nyitvatartási időben szívesen megmutatjuk, amit szeretnél.

Bemutatóterem/raktár cím: 1045 Budapest, Széchenyi tér 10. DRC Budapest

Nyitva tartás: H-P 10:00-17:00 

Hol tudok parkolni, ha személyesen veszem át a csomagom a raktárban?

Raktárunk előtt számos parkoló helyet találsz, ahol ingyenesen tudsz parkolni.

A raktárban is tudok fizetni?

Egyenlőre sajnos nem. Kérünk, hogy előre rendelt meg, amiket szeretnél bérelni és fizesd ki előre utalással vagy bankkártyával az oldalon, a raktár csak átvételi pont.

A bérelt textileket kivasalva kapom meg?

Igen, kivasalva, a szállításhoz legoptimálisabbra hajtogatva adunk át minden textil terméket. Használatot követően természetesen nem kell kivasalnod a bérelt termékeket, de kérünk hajtogatva, az átadott csomagolóanyagokba téve hozd nekünk vissza.

Rossz méretet rendeltem, tudok cserélni?

Figyelmesen rendelj méretet, mert rossz méret esetén nem tudjuk garantálni a csere lehetőségét, a rendelkezésre álló raktárkészlettől függ. Amennyiben cserélni szeretnél kérünk, hogy írásban jelezd nekünk, hogy mit és mire szeretnél cserélni és igyekszünk segíteni! Amennyiben nem tudjuk a cserét megoldani, visszatéríteni nem tudjuk a kifizetett összeget.

Mit csináljak, ha nem jó színt rendeltem?

Az oldalunkon lévő termékek a raktárunkban lévő termékek, így minden fotó a termék eredeti színét mutatja. A termékek feletti színkódok a színt is megnevezik. Kérünk, hogy pontosan rendelj, mert hiába szeretnénk segíteni, lehet, hogy nem lesz raktáron a kért új színű dekoráció. Csere esetén kérünk, hogy írj nekünk és igyekszünk segíteni! Amennyiben nem tudjuk a cserét megoldani, visszatéríteni nem tudjuk a kifizetett összeget.

 

 

 

 

Az oldal tetejére